СЛЕДЕТЕ НЕ:

+389 47 203 580
Top
 

Викенд Тури

ВИКЕНД ПОНУДА ВОДЕН – СОЛУН – ПАРАЛИЈА – МЕТЕОРИ Програма: Ден 1. БИТОЛА- ВОДЕН – СОЛУН – ПАРАЛИЈА Состанок на групата пред агенцијата во 05.00 часот. Попатна посета на Воден со разглед на водопадите. Заминување кон Солун. Разглед на градот со посета на Црквата на Свети Димитрија- заштитник на градот, Плоштадот Аристотелус, Белата Кула. Посета на шопинг центрите Космос, Икеа, Џaмбо и Лидл. Во попладневните часови заминување кон Паралиа. Сместување во хотел. Ноќевање. Ден 2.  ПАРАЛИЈА – МЕТЕОРИ – БИТОЛА Појадок. Заминување кон Метеори. Попатна посета на Црквата Света Петка во…
error: Content is protected !!