СЛЕДЕТЕ НЕ:

+389 47 203 580
Top
 

Крстарења

17.04.2020

Costa MAGICA 259евра

Италија-Шпанија-Франција
5 дена
19.04.2020

Costa DIADEMA 409евра

Италија-Шпанија-Франција
8 дена
19.04.2020

Costa LUMINOSA 629евра

Италија-Грција-Црна Гора-Хрватска
8 дена
17.04.2020

Costa PACIFICA 419евра

Италија, Шпанија, Белеари, Малта
8 дена
18.04.2020

Costa SMERALDA 639евра

Италија-Франција-Шпанија-Белеари
8 дена
14.04.2020

Costa VICTORIA 1089евра

Италија-Грција-Израел-Хрватска
12 дена
од 06.Јуни до 26 Септември 2020
Венеција-Бари-Крф-Санторини-Миконос
8 дена
error: Content is protected !!