СЛЕДЕТЕ НЕ:

+389 47 203 580
Top
 

Саеми

Имаме задоволство да Ве информираме дека oрганизираме посета  на Меѓународниот Саем за ПЕКАРСТВО, производи  и  технологија, опрема и машини за производство,  кој се одржува во Истанбул од 12.04.2018 до 15.04.2018 12-ти МЕЃУНАРОДЕН  САЕМ ЗА ПЕКАРСТВО ПАТИСЕРСКИ МАШИНИ, СЛАДОЛЕД , ЧОКОЛАДИ И ТЕХНОЛОГИИ   5  дена со автобус 1 Ден               БИТОЛА – ИСТАНБУЛ 12.04.2018      Состанок на групата пред спортската сала во 19.00 часот. Поаѓање за Истанбул. Патување со попатни одмори преку Меџитлија, Солун, Кавала, Александропули. 2 Ден               ИСТАНБУЛ 13.04.2018      Пристигнување во Истанбул. Факултативно панорамско разгледување на градот со автобус и локален…
error: Content is protected !!