СЛЕДЕТЕ НЕ:

+389 47 203 580
Top
 

СКИ ЦЕНТАР КРВАВЕЦ

8 дена откривањето на најдобрите ски области  со ски стази на височина повеќе од 2000м , со сместување во хотел, полн пансион, трансфер до ски центрите и skipass вклучен за сите денови! Широк спектар на познати ски центри во една недела е уникатно искуство и доживување што не смеете да го пропуштите.


★★★

Блед 639евра

10.01.2020
8 дена / 7 ноќевања
★★★★
10.01.2020
8 дена / 7 ноќевања
error: Content is protected !!