СЛЕДЕТЕ НЕ:

+389 47 203 580
Top
 

Шопинг Тури

Турција
5 дена
ШОПИНГ ВО  С О Л У Н  СО ПОСЕТА НА КОСМОС, ЏАМБО и IKEA   Поаѓање  СЕКОЈА САБОТА Програма: Состанок на групата пред деловните простории на агенцијата (Безистен) во 04.30. Заминување за Солун. По пристигнувањето во Солун слободно време за шопинг и разглед до 13.00 часот. Заминување за посета на шопинг центарот КОСМОС, IKEA, ЏАМБО. Во 17.00 часот поаѓање кон Битола. Патување со попатни одмори. Пристигнување во Битола во вечерните часови.   ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 599,оо ден.   Во цената на аранжманот Е вклучено: Автобуски превоз на дадената релација Посета на шопинг центрите…
Србија

Јуни во Белград 89евра 79евра

Најголемиот и главниот град на Србија – Белград, носи во себе еден посебен шарм на град кој се има преродено од сопствената пепел. Удобно лоциран на местото каде се вкрстуваат реките Дунав и Сава, овој град лесно ќе се вреже во меморијата и душата на секој вљубеник. Иако целосно и припаѓа на Источна Европа, Белград дише западен воздух, предизвикувајќи го она посебно чувство, создадено во некое од неговите скриени катчиња, исто како кај француските градови. Голем број на туристи веќе ги имаат откриено убавините и богатствата на овој град, кои…
4 дена
error: Content is protected !!