СЛЕДЕТЕ НЕ:

+389 47 203 580
Top
 

8ми Март

1 ден.  БИТОЛА – ПРИЛЕП – ВЕЛЕС – СКОПЈЕ  – ВИЕНА 06.03.2019     Состанок со групата на паркингот пред деловните простории во 15.30 ч. Заминување кон Виена преку Прилеп, Велес и Скопје. Патување со попатни одмори и гранични формалности преку Србија и Унгарија. 2 ден. ВИЕНА 07.03.2019    Попатна посета о претпладневните часови на еден од најпознатите “Shooping outlet” Parndorf. Слободно време за уживање во купувањето низ големиот број на светски познати марки. Во договорено време заминување кон Виена. По пристигнување во Виена  со локалнен водич започнуваме со панорамски разглед на градот: плоштадот Рингштрасе, Операта, Парламентот, општината…
5 дена / 3 ноќевања Ден 1. БИТОЛА – БЕЛГРАД – ЗАГРЕБ       06.03.2019 Состанок на групата во 17.00 часот пред Безистенот. Заминување кон Прилеп, Скопје и граничниот премин Табановце. Гранични формалности. Патување со попатни одмори и гранични формалности преку Србија до Хрватска. Ден 2. ЗАГРЕБ   07.03.2019 Пристигнување во Загреб во предпладневните часови. Потоа заминување за разглед на најзначајните културно – историски знаменитости на Загреб: Музејот на уметноста, Хрватско народно казалиште… Во горниот град: Капитол, Катедралата со Надбискупскиот двор од 13-век, Градец, Камените порти, плоштадот и црквата Св. Марко, Парламентот, Банските двори, кулата Лотршчак, во центарот на…
error: Content is protected !!