СЛЕДЕТЕ НЕ:

+389 47 203 580
Top
 

Лаки Хотел и Спа

Лаки Хотел и Спа

по лице

Лаки Хотел и Спа е микс на Западната и Источната хотелска култура и етика, ја спојува безвремената елеганција, комфор, луксуз, дизајниран простор и незаменлив поглед кон Охридското езеро и планинските пејсажи.


РЕЗЕРВИРАЈ
НАСКОРО!
error: Content is protected !!