СЛЕДЕТЕ НЕ:

+389 47 203 580
Top
 

МЕТРОПОЛ ЕЗЕРСКИ КОМПЛЕКС

МЕТРОПОЛ ЕЗЕРСКИ КОМПЛЕКС

по лице

Локација: Во крајниот јужен дел од Македонија на бреговите на едно од најфеноменалните природни убавини – Охридското езеро, само на чекор од главните туристички атракции.

Поврзаноста на граот Охрид со главните европски градови и солидно развиена и до дестинацијата лесно може да се стигне преку копно или охридскиот аеродром.

Доживете ја смиреноста, едноставноста и комфорот во погледот кон езерото од една страна и бескрајната зелена шума на националниот парк Галичица од другата страна.

Опкружен од борова шума Комплексот нуди тивко место, прибегалиште за туристите, сенка и ладовина во текот на жешките летни денови и волшебен поглед кон езерото.


РЕЗЕРВИРАЈ
НАСКОРО цени за лето 2021!
error: Content is protected !!