СЛЕДЕТЕ НЕ:

+389 47 203 580
Top
 

Хотел Инекс Олгица

Хотел Инекс Олгица

по лице

Хотел Инекс Олгица е уникатен хотел на Охридското крајбрежје со историја долга половина век.

Ни претставува чест и задоволство да Ви овозможиме повеќе и да ги надминеме Вашите очекувања.

Хотел Инекс Олгица е лоциран покрај самото Охридско Езеро на патот кон манастирот Св.Наум, на само 4км од Охрид и 12км од Охридскиот аеродром.

За секоја прилика… прослава, деловна средба, бизнис, коктел, семејна веселба, сметајте на беспрекорната услуга на целокупниот наш тим

,,Ја враќаме насмевката на Вашите лица,,


РЕЗЕРВИРАЈ
НАСКОРО цени за лето 2021!
error: Content is protected !!