СЛЕДЕТЕ НЕ:

+389 47 203 580
Top
 

ХОТЕЛ ПАРК

ХОТЕЛ ПАРК

23евра по лице

Позициониран на најидеалниот дел од езерскиот брег доколку вашата желба е да престојувате во хотел кој граничи со езерото, кое пак граничи со небото, а и двете граничат само со вашата имагинација. Токму затоа со задоволство ја извршува улогата на пасошка контрола при преминувањето на овие граници. Се наоѓа на само 3 километри од Охрид, затоа не ви ни треба автомобил за да стигнете до центарот на градот, но доколку сакате без проблем може да изнајмите во самиот хотел.


РЕЗЕРВИРАЈ
Индивидуални гости/ вклучен појадок
Тип на соба 01.Сеп-24. Окт. 15 Јун-31 Авг.
Back view Side view Front view Back view Side view Front view
Еднокреветна соба BB 47 50 52 50 52 55
Двокреветна соба BB 33 36 39 35 39 41
Трокреветна соба BB 31 33 35 33 36 39
Четворокреветна соба BB 29 30 32 31 33 35
Доплата за полупансион 8 10
Доплата за полн пансион 16 20
Индивидуални гости/ само ноќевање
Тип на соба 01.Сеп-24. Окт 15 Јун-31 Авг
Back view Side view Front view Back view Side view Front view
Еднокреветна соба 42 44 46 44 46 50
Двокреветна соба 28 31 33 30 33 35
Трокреветна соба 25 28 30 28 31 33
Четворокреветна соба 23 24 26 25 28 30
Доплата за полупансион 8 10
Доплата за полн пансион 16 20
Групни цени за 20+ гости/ вклучен појадок
Тип на соба 01.Сеп-24. Окт 15 Јун-31 Авг
Back view Side view Front view Back view Side view Front view
Еднокреветна соба BB 40 42 44 47
Двокреветна соба BB 29 31 33 35
Трокреветна соба BB 26 29 29 33
Четворокреветна соба BB 24 26 26 31
Доплата за полупансион 8+1 euro
Доплата за полн пансион 16+2 euro
Групни цени за 20+ гости/ само ноќевање
Тип на соба 01.Сеп-24. Окт 15 Јун-31 Авг
Back view Side view Front view Back view Side view Front view
Еднокреветна соба 34 36 39 42
Двокреветна соба 23 25 28 30
Трокреветна соба 21 23 23 28
Четворокреветна соба 19 21 21 25
Доплата за полупансион 8+1 euro
Доплата за полн пансион 16+2 euro
Цените  по лице по ноќ. Сите такси се вклучени.
error: Content is protected !!