СЛЕДЕТЕ НЕ:

+389 47 203 580
Top
 

Хотел Sky Corner

Хотел Sky Corner

23евра по лице

Хотелот поседува 17 соби од кои:

  • 9  Double Bedroom
  • 5  Large Double room  + sofa
  • 3  Deluxe Double room  + sofa

Сите соби се со голем брачен кревет (queen size),модерно опремени,со централна клима,бесплатен и брз интернет. Хотелот е со 3 ѕвезди,но ги задоволува стандардите за 4 ѕвезди. Од барот може да уживате во утринско  кафе и појадок,а попладне во ексклузивни коктели  и храна,  во пријатна и опуштена атмосфера со убав поглед на градот и езерото.

  •                 Студио за масажа кое нуди повеќе видови на професионални масажи.
  •                 Приватен паркинг со 24 часа видео надзор,бесплатен за гостите.
  •                 Располага со фитнес центар и спортско-рекреативен центар,погоден за мал фудбал,одбојка,ракомет,зумба,пилатес,аеробик и слично.
  •                Конференциска сала со современа  опрема и сала за состаноци.

РЕЗЕРВИРАЈ
Термин  15.06.2020– 15.07.2020
Double room (со поглед) 3.385 мкд / 55 €
Large double room 3.570 мкд / 58 €
Deluxe double room 3.875 мкд / 63 €
Double room 3.075 мкд / 50 €

Термин  15.07.2020– 28.07.2020
Double room (со поглед) 3.690 мкд / 60 €
Large double room 3.875 мкд / 63 €
Deluxe double room  4.490 мкд / 73 €
Double room 3.385 мкд / 55 €

Термин  29.07.2020 – 05.08.2020
Double room (со поглед)  4.000 мкд / 65 €
Large double room        4.305 мкд / 70 €
Deluxe double room  4.920 мкд / 80 €
Double room   3.690 мкд / 60 €

Термин  06.08.2020 - 24.08.2020
Double room (со поглед) 3.690 мкд / 60 €
Large double room 3.875 мкд / 63 €
Deluxe double room 4.490 мкд / 73 €
Double room 3.385 мкд /  55 €

Термин  25.08.2020 - 30.09.2020
Double room (со поглед) 3.385 мкд / 55 €
Large double room 3.570 мкд / 58 €
Deluxe double room 3.875 мкд / 63 €
Double room 3.075 мкд /  50 €

Термин  01.10.2020 - 24.12.2020
Double room (со поглед) 2.890 мкд / 47 €
Large double room 3.200 мкд / 52 €
Deluxe double room 3.815 мкд / 62 €
Double room 2.590 мкд /  42 €
     
error: Content is protected !!