СЛЕДЕТЕ НЕ:

+389 47 203 580
Top
 

Шопинг во Солун

Шопинг во Солун

по лице

ШОПИНГ ВО  С О Л У Н  СО ПОСЕТА НА

КОСМОС, ЏАМБО и IKEA

 

Поаѓање  СЕКОЈА САБОТА

Програма:

Состанок на групата пред деловните простории на агенцијата (Безистен) во 04.30. Заминување за Солун. По пристигнувањето во Солун слободно време за шопинг и разглед до 13.00 часот. Заминување за посета на шопинг центарот КОСМОС, IKEA, ЏАМБО.

Во 17.00 часот поаѓање кон Битола. Патување со попатни одмори. Пристигнување во Битола во вечерните часови.

 

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 599,оо ден.

 

Во цената на аранжманот Е вклучено:

  • Автобуски превоз на дадената релација
  • Посета на шопинг центрите
  • Организација и водство на патувањето

Напомена:

  • За реализација на аранжманот е потребен минимум од 40 патници
  • За патувањето важат општите услови на патување

 

ПРИЈАВУВАЊЕ:   Најкасно до 7 дена пред поаѓање

 

ИНФОРМАЦИИ И РЕЗЕРВАЦИИ: 047 203 580; 

  • Вклучено
    Шопинг во Солун
1

TOUR LOCATION

НАПИШИ КОМЕНТАР

Accomodation
Destination
Meals
Overall
Transport
Value For Money

error: Content is protected !!